مواد لازم :
اسفناج 2000 گرم
لپه 0.5 فنجان
آرد برنج 1 فنجان
گوشت چرخ کرده 500 گرم
روغن 100 فنجان
پیاز داغ عسلی 4 قاشق سوپخوری
آب غوره 2 فنجان
تخم مرغ 5 عدد
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
اگر خواستیم آش فوری حاضر شود ممکن است از ریختن لپه صرفنظر کنیم . در صورت مصرف لپه آنرا با پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب کمی نمک و کمی زرد چوبه میگذاریم کاملا بپزد گوشت چرخ کرده را کوفته ریزه می کنیم و داخل آش میریزیم ، بعد اسفناج را تمیز و خرد می کنیم و به آش اضافه می نمائیم ، اسفناج چند جوش که زد و پخته شد آرد برنج را در یک لیوان آب سرد حل می کنیم و بتدریج داخل آش می ریزیم و بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود و می گذاریم آهسته بجوشد و جا بیافتد ، بعد غوره یا آب نارنج را به آش اضافه میکنیم ، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک می زنیم و مخلوط میکنیم ، تخم مرغ را نیز کم کم داخل آش می ریزیم و بهم میزنیم چند جوش که زد از روی آتش بر می داریم و روی آش را کمی نعنا داغ میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست