دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

آش شلغم | آش ها

مواد لازم :   
شلغم  1500 گرم
برنج  200 گرم
پیاز داغ عسلی  3 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده  500 گرم
لپه  75 گرم
زردچوبه  1 قاشق مرباخوری
روغن  150 گرم
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست می کنیم و در کمی روغن سرخ می نمائیم در صورتیکه گوشت مغز ران باشد آنرا بشکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده تفت میدهیم و مقداری آب می ریزیم عدس را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم گوشت و عدس بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود) ، بعد شلغم را پوست می کنیم و خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک و فلفل به گوشت اضافه می نمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش را بهم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملا جا بیافتد . موقع کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد