مواد لازم :
اسفناج 2000 گرم
نخود 120 گرم
لوبیا سفید 120 گرم
عدس 120 گرم
باقلا 120 گرم
پیاز 5 عدد
گندم 250 گرم
روغن 200 گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
این آش مطبوع است و مواد آن با سایر آشها فرق دارد.
نکته حساس برای تهیه این آش آنستکه حبوبات و گندم آن قبلا خیس شده و کاملا پخته شود تا لعاب بیاندازد چون این آش برنج ندارد پیاز را خرد می نمائیم و با روغن سرخ می کنیم در صورت تمایل کمی زرد چوبه بآن میزنیم و جبوبات و گندم را با پیاز داغ و مقداری آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا بپزد و مرتب آنرا بهم میزنیم تا آش لعاب بیندازد اسفناج را تمیز کرده درشت خرد میکنیم و داخل آش می ریزیم وقتی تمام مواد آش پخته شد و جا افتاد آش را میکشیم و روی آنرا کمی پیاز سرخ کرده و نعناع میدهیم اگر بخواهیم لعاب آش بیشتر شود ممکن است 2 قاشق سوپخوری آرد را با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ کنیم و در اواخر طبخ در آش بریزیم و بهم بزنیم و بعد از چند جوش آش را بکشیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 10 تا 12 نفر کافیست