| مواد لازم : | |
گوشت راسته گوساله | 2500 گرم |
برگ بو | 2 قاشق سوپخوری |
هویج | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 0.5 عدد |
آب | 3 لیتر |
فلفل | قدری |
نمک | قدری |
/td>
| طرز تهیه :گوشت را از استخوان راسته جدا میکنیم و فقط از استخوان و مقدار کمی از گوشت برای تهیه آب گوشت استفاده می کنیم , یا خرده ریز های گوشت راسته در حدود 1000 گرم برای تهیه آبگوشت استفاده می کنیم , یا معمولا گوشتی که برای کباب یا بیفتک تهیه می شود مقداری مازاد دارد که برای تهیه آبگوشت مناسب است و یا حدود 1000 گرم گوشت سردست با استخوان برای تهیه آبگوشت مناسب است
برای تهیه انواع سوپها , پتاژها , سس ها و بعضی از غذاها احتیاج به مقداری آب گوشت داریم که دستور تهیه یک لیتر آن ذیلا داده می شود :
گوشت را تکه میکنیم و استخوانها را میشکنیم و آنها را میشوئیم , بعد سبزیها را خرد می نمائیم و با آب سرد که مقدار آنرا ذکر کرده ایم داخل گوشت میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد , در اواخر طبخ نمک و فلفل میریزیم , مقدار آب گوشت تهیه شده باید در حدود پنج لیوان باشد , انرا از صافی رد میکنیم میگذاریم کاملا سرد شود و چربی روی آنرا میگیریم و بعد آنرا مصرف میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست /td>