مواد لازم :
گوشت گوسفند 500 گرم
پیاز 1 عدد
تره فرنگی 100 گرم
جعفری ساطوری شده 100 گرم
شنبلیله 100 گرم
روغن 1 قاشق سوپخوری
لپه 75 گرم
طرز تهیه :
نیم کیلو گوشت و یکدانه پیاز خرد نموده پس از سرخ کردن در روغن ، در آب بریزید و بارش کنید. سپس 75 گرم لپه در آن ریخته بمجرد اینکه لپه و گوشت پخته شد ، 200 گرم تره ، جعفری و شنبلیله (خرد شده) را علیحده در کمی روغن سرخ نموده در آبگوشت بریزید ، سپس سه دانه لیمو عمانی را پاک کرده داخل آبگوشت ریخته پس از چند دقیقه سر سفره بیاورید .