دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

سیب زمینی سرخ کرده | خوراک سبزیجات حبوبات

مواد لازم :   
سیب زمینی  6 عدد
روغن  2 فنجان
تخم مرغ  3 عدد
سیب زمینی استامبولی  5 عدد
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

نکته حساس برای سرخ کردن سیب زمینی آنست که روغن فراوان و داغ باشد و ظرف وسیع و حرارت حرارت هم تند و یک نواخت باشد , موقع سرخ کردن هر نوع سیب زمینی نباید آنرا زیاد بهم زد تا سیب زمینی خرد و له نشود در ذیل طرز تهیه چند نوع سیب زمینی را توضیح میدهیم :
1 - سیب زمینی های درشت پشندی را می گیریم و به کلفتی یک انگشت خرد می کنیم و می شوئیم و بدان کمی نمک می زنیم و در روغن فراوان داغ شده می ریزیم در دقایق اول بهیچوجه آنها را بهم نمیزنیم کمی که آب آن کشیده شد گاهی آهسته سیب زمینی ها را بهم میزنیم تا پخته و کمی برشته شود , بعد با کفگیر از روغن بیرون میآوریم این نوع سیب زمینی نباید زیاد برشته و خشک شود بهتر است در عین پختگی نرم و سفید بماند .
2 - سیب زمینی را پس از پوست کندن با دست یا ماشین نلزک خلال میکنیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم تا کاملا طلائی و خشک شود .
3 - سیب زمینی را پس از پوست کندن با ماشین مخصوص نازک ورقه میکنیم و بدفعات در روغن فراوان سرخ میکنیم تا کاملا خشک و طلائی شود .
4 - یک کیلو سیب زمینی پشندی را می پزیم و بعد پوست می کنیم و از ماشین رد میکنیم سرد که شد با 2 تا 3 عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم و کمی نمک و فلفل بآن میزنیم و خوب مخلوط می کنیم بعد مایه را در قیف میریزیم و بشکل دایره هائی درست میکنیم و در روغن که داغ کرده ایم سرخ می کنیم .
5 - مایه سیب زمینی و تخم مرغ را آماده می کنیم بآن شکل گلابی می دهیم و در روغن سرخ می کنیم .
6 - با مایه فوق گلوله هائی گرد و منظم درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم .
7 - سیب زمینی اسلامبولی را باپوست میپزیم و پوست میکنیم و در روغن فراوان داغ کمی سرخ میکنیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد