دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

تره فرنگی با سس طلائی | خوراک سبزیجات حبوبات

مواد لازم :   
تره فرنگی  450 گرم
جعفری شاخه ای  40 گرم
آب گوشت  2 فنجان
کره  50 گرم
زرده تخم مرغ  4 عدد
آب لیموترش  4 قاشق سوپخوری
آرد سفید  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمک  قدری

طرز تهیه :

طرز تهیه سس طلائی :
کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا آب شود آرد را می ریزیم و بهم میزنیم تا کمی سرخ شود , آنگاه حرارت را ملایم میکنیم آب گوشت را بتدریج داخل سس میریزیم و بهم میزنیم تا سس جوش بیاید و کمی غلیظ شود , بعد زرده های تخم مرغ را خوب می زنیم و کم کم داخل سس میریزیم و مرتب بهم میزنیم و آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه مینمائیم و بعد از یکی دو جوش سس را از روی آتش بر می داریم , باید دقت کرد سس با تخم مرغ زیاد نجوشد تا تخم مرغ بریده نشود .
ریشه و پوست نازک روی تره فرنگی را میگیریم و قسمت سبز آن را قطع میکنیم , قسمت سفید تره فرنگی را بطول چهارانگشت میبریم و انرا می پزیم و در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود و در ظرف می چینیم و روی آنرا سس طلائی میریزیم و کمی هم جعفری خرد کرده روی آن می پاشیم . با سس سفید نیز بهمین طریق میتوان تره فرنگی را اماده کرد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد