مواد لازم :
آرد سفید 2 فنجان
سس گوجه فرنگی 3 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
روغن 0.35 فنجان
شیر هموژنیزه 0.65 فنجان
طرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم ، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم
ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم
خمیر آماده است به روش پخت پیتزا بروید