دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

دکوراسیون،تزئینات وخانه داری

دکوراسیون،تزئینات خانه داری و آشپزی

پیراشکی گوشت | غذاهای گوشتی

مواد لازم :   
گوشت چرخ کرده  250 گرم
تخم مرغ پخته  2 عدد
پیاز داغ عسلی  0.5 فنجان
جعفری ساطوری شده  0.5 فنجان
پاپریکا  0.25 قاشق مربا خوری
فلفل  0.25 قاشق مربا خوری
دارچین  0.25 قاشق مربا خوری
پیاز  1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

گوشت را تفت میدهیم
پیاز داغ غسسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد
پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم
از روش آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی جاضر خواهد بود
خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم
خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم
مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیروشکی کاملا مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبری

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد